Povestea noastra

Nordic Vision SRL este o companie tânără care are ca obiectiv principal de activitate furnizarea serviciilor de proiectare şi consultanţă în domeniul infrastructurii de drumuri şi poduri, pentru lucrări noi, de întreţinere şi reparaţii, lucrări topografice şi studii geotehnice aferente infrastructurii, precum şi elaborarea documentaţiilor tehnice în acest domeniu.

Deşi suntem o companie în curs de expansiune suntem mândri de respectarea consecventă a valorilor noastre fundamentale și a culturii orientate către membri, colaboratori si desigur catre beneficiarii nostri. Astfel, de la fondarea societăţii am oferit servicii de proiectare și consultanță la un nivel profesional, pornind de la cerințele beneficiarului definite prin tema de proiectare, continuând cu analiza soluțiilor posibile, respectând legislația și reglementările tehnice în vigoare, respectiv folosind metode moderne de proiectare asistată de calculator, şi nu în ultimul rând utilizarea de software-uri specifice autorizate, toate aceste lucruri pentru a oferi servicii de calitate superioara.

Despre noi

SC NORDIC VISION SRL este o societate românească cu capital integral privat, cu sediul în Municipiul Iași. Compania a fost înființata în anul 2018, şi de la bun început a fost catalogată ca una dintre cele mai dinamice şi creative companii de inginerie civilă, proiectare și consultanță pe plan local.

Suntem pecializaţi în soluții integrate și multidisciplinare în sectorul infrastructurii românești. Inginerii noștri, proiectanţi și consultanți în managementul construcţiilor sunt mobilizaţi pentru a răspunde provocărilor clienților noștri cu noi analize și soluții adaptate, pe termen lung.

Astfel, Nordic Vision promovează proiectarea conform normelor româneşti, dar şi corelarea acestora cu standardele şi codurile de proiectare vestice prin intermediul soft-urilor tehnice specializate de asistare a procesului de proiectare. Prin adoptarea unor standarde de calitate rigurose în activitatea pe care o desfăşurăm în cadrul diferitelor comunități și areale, suntem mândri să contribuim la dezvoltarea durabilă și creşterea calitaţii vieții în zonele respective.